Kysy SKS:ltä
 • KYSY • I ARKISTO I REKISTERISELOSTE I © TEKIJÄT  

SKS:n verkkotietopalvelu on Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjaston, kansanrunousarkiston ja kirjallisuusarkiston yhteinen palvelu. SKS:n arkistot ja kirjasto vastaavat kansanperinne- ja kirjallisuusaiheisiin tietopalvelukysymyksiin.

Vastaus lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen viikon kuluessa kysymyksen vastaanottamisesta. SKS:n ollessa asiakkailta suljettuna ei kysymyksiin kuitenkaan vastata (asiakaspalvelun aukioloajat). Alle tunnin kestävä tiedonhaku on maksutonta. Laajat tiedonhaut ovat maksullisia ja niistä sovitaan erikseen (palveluhinnasto). Kysymykset vastauksineen tallennetaan tietokantaan ja osa niistä julkaistaan toimitettuina vastausarkistossa. Kysyjän nimi tai yhteystiedot eivät tule ulkopuolisten tietoon. Ennen kysymyksen esittämistä kannattaa katsoa vastausarkistosta, onko kysymykseen vastattu jo aikaisemmin.

Kysymyksesi SKS:lle
Lomakkeen tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä. Muuten lomake ei lähde eteenpäin.
Kuvaile tarkoin tiedontarpeesi ja aiheesi. Auta tietopalvelua etsimään tarkoituksenmukaista aineistoa kertomalla, mihin tai miten aiot käyttää tietoja. Kerro myös, mitä aineistoja olet jo mahdollisesti käynyt läpi.
KYSYMYS *
KYSYJÄN NIMI *
KYSYJÄN SÄHKÖPOSTI YM. YHTEYSTIEDOT *
AINEISTON KIELI   
TOIVOTTU VASTAUSPVM    
SITOUDUN MAKSAMAAN KORKEINTAAN:  tuntia kestävästä tiedonhausta